vineri, 26 august 2011

DESIGN ACTUAL IN MATERIE DE NAIL-ART

ULTIMA TEHNICA 


Frumoasele modetele care erau mereu vazute  pe  unghiile cu gel, mai nou pe putem  aplica si pe unghii  naturale  care  rezista doar cu  lacul  deasupra  pana  la 7,8 zile.


ARTA DE PICTURA, DECORATIUNI SI DESING-UL UNGHIILOR.

Tehnicienii NAIL ART spun ca in prezent exista un interes deosebit pentru Cultura de Est, REGATUL MIJLOCIU- haine, machiaj, coafuri si accesorii. La fel un interes deosebit exista si pentru Pictura pe unghii cu gel, ACUM SI PE UNGHIE NATURALA.

Deja clientele sau obosit de picturi abstracte pe unghii si isi doresc ceva mai natural, fermecator, confort si armonie.


 Asa a aparut interesul pentru ,,Pictura  in ploaie de culori acrilice’’pe  unghii naturale care are o perceptie pozitiva a lumii si creaza stare de confort, deoarece florile sunt  obiect principal in Nail Art : crini, magnolie, un bujor elegant, lalelele, cala , s.a.m.d. 
Alegerea este atit de mare si de diversa si sa nu uitam de imbinarea ,,culorilor in ploaie’’ ca puteti singure sa va alegeti ceva ce este pe gustul dumneavoastra.


 De obicei clientele isi asorteaza unghiile cu hainele, evenimente.
Pictura ne  permite sa o realizam cu usurinta cu diferite pensule de nail-art ,burete etc. Se aplicam vopseaua acrilica, care are un pigment si densitate mare, culori vii si luminoase. Avantajul acestor vopsele acrilice este ca au scurt timp de uscare, ceea ce este ideal pentru NAIL ART.

Vopsele acrilice dau un real efect de 3D, de flori, de dantela, peisaje uimitoare chiar si portrete. 
Pictura este bazata pe tehnici. Adica trebuie insusite anumite tehnici. Iarasi un element important exercitiul de indeminare de insusire de rotire a pensulei  in buricul degetelor, cu alte cuvinte exersarea si insusirea unghiului de rotatiei a pensulei  in degetele tehnicianului NAIL-ART.   In Romania in prezent  aceasta tehnica cu culori acrilice pe unghia naturala este greu de gasit si crezut,,dar a aparut’’  este foarte, foarte actuala, exista o cerere foarte mare pentru aceasta pictura. 



Cursul de NAIL-ART pictura pe unghia naturala( nivel 1) dureaza 1 zi, 8 ore unde cursanta va insusi tehnici de Pictura cu vopselelor acrilice. In cadrul acestui curs se insusesc tehnici de picturi de frunze, de, de maci, cala, boboci de, fluturasi, crizanteme si nu in ultimul rand imbinarea culorilor in ploaia de culori.....etc. 

Esta o tehnica bazata pe exercitiu. Nu necesita costuri. 

Cursurile se organizeaza in fiecare luna.


Cursul vor fi impartite in doua module:

1. Curs pentru cei care au la baza ,,curs unghii cu gel sau acril’’
2. Curs pentru ce ce doresc unghii la fel de fascinante doar pe unghii naturale.
Vor putea participa maxim 12 elevi si va avea durata de o zi, 9.00 – 17si va avea pretul de 240 lei de modul.

Tehnici practice de lucru, dupa cum urmeza:

Modulul 1: Aqua painting  cu acuarele se vor lucra modele florale si abstracte, pictura cu acuarele  (o noua tehnica de design care se poate lucra pe unghie scurta, patrata si stiletto, numai cei care au unghii cu gel la baza).
Modulul 2: Artistic, ploaia culorilor acrilice se vor lucra modele imbinarea culorilor in ploaie, flori, frunze si  diverse modele abstracte, cu culori acrilice(pentru unghie naturala si gel).
Cursurile se vor desfasura sub atenta indrumare a unui tehnician in domeniu.
Materialelor necesare fiind puse la dispozitie de centrul de pregatire. Alte materiale necesare pentru dumneavoastra le puteti achizitiona pe loc.
In pretul cursului este inclus  eliberata  un Atestat Nail-Art.

Pentru inscrieri la tel :DUMITRESCU ANTONIA COSTELA0766515327
                                     E-mail: antoniacostella@yahoo.com Bucuresti sect 2.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu